Case: ”Thomas’ vidensdeling og kommentarer stod frem”

Af: Henrik, Kastoft, journalist

Lise Leonhard Hjorth er direktør for Inq, som gennem 20 år har skabt kommunikation i Skandinavien for nogle af verdens mest progressive livsstilsbrands. I dag skaber Inq brand newsrooms i virksomheder til ekstern vækst og intern forankring.

Nedlukningen af Danmark og store dele af erhvervslivet betød for Inq, at majoriteten af projekter blev udskudt med omgående virkning.

”I en ukendt og alvorlig situation har jeg altid rådført mig med eksperter, for at kunne tage de bedste beslutninger. Jeg oplever, at sparring med fageksperter altid skaber markant bedre beslutninger. Og det er ikke nødvendigvis de største konsulenthuse, som giver de råd, der viser sig at være de vigtigste. Jeg spottede Thomas og ProcOpt Management i en netværksgruppe. Thomas’ vidensdeling og kommentarer stod frem blandt talrige stemmer, fordi Thomas hele tiden var velinformeret og præcis på et tidspunkt præget af forvirring,” fortæller Lise Leonhard Hjorth.

Stærk forretningsforståelse og overblik

”Jeg har oplevet Thomas som uhyre velinformeret, saglig og virkelig god til at omsætte sin viden til tydelig rådgivning – netop den type ekspert jeg værdsætter. Særligt i en usædvanlig situation som Covid-19”.

Hun fremhæver også ProcOpt Managements tilbud til kriseramte virksomheder om no cure – no pay:

”Thomas’ rådgivningspakke er stærk og uhyre konstruktiv, fordi virksomheder kun bliver faktureret, såfremt de kvalificerer sig til økonomisk kompensation via hjælpepakkerne. Jeg har ikke set andre i markedet tilbyde samme høje kvalitet og gunstige vilkår,” forklarer hun.

Forstår moderne virksomheder

”For de fleste er det forståeligt nok støttemuligheder og styrkelse af cashflow, der er i fokus nu. Det er også væsentligt at gennemgå alle virksomhedens tal og fremtidssikre – og her har Thomas en styrke”.

”For Inq blev det signifikant, at Thomas – uagtet at han arbejder mest med klassiske små og mellemstore virksomheder – også er den rette til at forstå og rådgive veletablerede virksomheder, som har solid omsætning, men strategisk drives som en start-up med mange variabler. Den hybrid falder uden for radaren hos mange andre”.

”Jeg synes, Thomas’ tilgang til strategisk økonomisk rådgivning er yderst relevant. Modsat mange andre rådgivere fra store konsulenthuse evner Thomas at kombinere stærk og bred økonomisk faglighed med stor forståelse for virksomhedsdrift. Dermed giver hans rådgivning og sparring værdi fra første møde”.